Homestyling tjänster

Att styla sitt hus inför en försäljning behöver inte kosta en förmögenhet. Ibland kan det vara en bra idé att göra större ändringar, men det kan också räcka med at ta bort, lägga till och ändra inredningsdetaljer. Även en lättare styling gör bostaden mer attraktiv. Vi hjälper dig med ett upplägg som passar både dig, din bostad och din ekonomi på bästa sätt.

Homestyling konsultation

Pris: 1900 kr ink. moms

Under ca 2 timmar går vi igenom din bostad tillsammans och du får en muntlig vägledning och tips för att lyfta din bostad inför kommande försäljning. Efter konsultationen ansvarar du själva för stylingen.

Homestyling light

Pris: 140 kr/kvm

lägsta pris 4200 kr.

(normalstor villa eller lägenhet)

Vi går igenom din bostad tillsammans och ser vad som ska behållas och vad som bör plockas bort inför fotografering och visning. Detta görs ca två veckor innan fotograferingen. Jag stylar sedan din bostad utifrån de befintliga möblerna

Homestyling

Pris: 180 kr/kvm

lägsta pris 7200 kr.

(normalstor villa eller lägenhet)

Precis som Homestyling light går vi igenom din bostad tillsammans och ser vad som behöver fixas. Jag stylar sedan din bostad och kompletterar med textilier, belysning och inredningsdetaljer. Växter och snittblommor ser jag till att finns vid fotografering och första visningstillfället.