Landa i kroppen& skapa från din inre kreativitet

Den här workshopen handlar om att få landa i kroppen och att ta fram din inre kreativitet och skapa från hjärtat. Släppa tankar som snurrar och få använda kreativiteten inom dig.

Datum: hösten -21

Tid: 3t

Antal platser: 6st

Plats: Värmdö

Anmälan: stinekdesign@gmail.com

Pris

Allt material samt en fika med frukt och te ingår

Ett sammarbete med Sara Arvidsson som är Hälso & Livsstilsterapeut med fokus på holistisk hälsa och använder dagligen andningsövningar och meditation som verktyg för att hitta lugnet.

denna workshop kommer vi att använda andningsövningar och guidad meditation för att landa i kroppen och få fram det linoleumsnitt som du vill skapa.

dagens stressade samhälle är det viktigt att hitta stunder av stillhet, där man får chans att släppa sina tankar. Att gå från att vara i sitt huvud till att få landa i kroppen och skapa från hjärtat.

Andningsövningar och meditation är inte det enda verktyget för att minska stress. Att få använda sin kreativitet och skapa är ett verktyg som är otroligt effektivt och roligt på samma gång.

På denna workshop kommer du att få skapa en tavla i den grafiska högtrycktekniken linoleumsnitt. Stine kommer guida dig genom de olika momenten i skapandet av din tavla. Som i grova drag kommer bestå av skissar, linoleumsnitt där ni skär ur era motiv i en linoleumplatta och till slut trycker för hand.

Tanken är att denna tavla ska bli en symbol för dig som innebär lugn och harmoni. I en stressig vardag kan du sedan titta på det du skapat och komma ihåg känslan under tiden du gjorde den. Hur det kändes att vara i kroppen och när du använde din inre kreativitet. Du kommer också att få med dig olika andningsövningar som du lätt kan plocka fram för att hjälpa dig att slappna av och hitta ett inre lugn.

Vi kommer att hålla till ute på Värmdö i min ateljé, en lugn och harmonisk plats nära naturen. Perfekt för kreativitet och avslappning.